nieuws

Nominaties Fiets Innovatie Award 2010 bekend

algemeen

Nominaties Fiets Innovatie Award 2010 bekend

AMSTERDAM – Uit 37 inzendingen van uiteenlopende fietsproducten zijn door een vakjury de negen nominaties bekend gemaakt van de Fiets Innovatie Award 2010. Tijdens de FietsVAK bijeenkomst op 25 januari 2010 in het Autotron in Rosmalen zal uiteindelijk aan vijf producten een Fiets Innovatie Award 2010 worden toegekend.

AMSTERDAM – Uit 37 inzendingen van uiteenlopende fietsproducten zijn door een vakjury de negen nominaties bekend gemaakt van de Fiets Innovatie Award 2010. Tijdens de FietsVAK bijeenkomst op 25 januari 2010 in het Autotron in Rosmalen zal uiteindelijk aan vijf producten een Fiets Innovatie Award 2010 worden toegekend.

Op initiatief van RAI Vereniging wordt voor de vijfde keer deze jaarlijkse onderscheiding uitgereikt met als doel productvernieuwing in de fietsbranche te stimuleren. Genomineerd voor een Fiets Innovatie Award zijn:

 AXA Riff achterlicht met Bikefinder; een achterlicht dat met een afstandsbediening een licht en geluidssignaal geeft om gemakkelijk je fiets terug te vinden in een stalling.
 Batavus Compact Storage Concept – stuurdock; met deze stuurconstructie wordt het stallen van fietsen in een beperkte ruimte eenvoudig doordat het stuur met één klikbeweging een halve slag kan worden gedraaid.

 Curana bagagedrager met geїntegreerd achterlicht; lichtgewicht kunststof bagagedrager met geїntegreerd achterlicht die op verschillende framehoogten is te monteren.

 Cyclus Tools spaakdraadrol- en inkortmachine; professioneel gereedschap voor in de werkplaats. Letterlijk in één handomdraai een spaak op de gewenste lengte en voorzien van draad.

 GMG Yepp Mini; fraai vormgegeven kinderzitje met een comfortabele en veilige zit voor het kind. Eenvoudig met een kliksysteem aan de fiets te bevestigen.

 Hesling Fastlock Quick Carrier System; bevestigingssysteem waarmee dubbele fietstassen makkelijk, snel en beveiligd tegen diefstal aan de fiets bevestigd kunnen worden.

 Nomonro Dress Clip; met leer beklede dressclip tegen opwaaien van de rok.

 Rainmates Skirt; snel aan te trekken regenrok die niet alleen voor vrouwen handig is.

 Sparta Heart Support Module; de fiets met elektrische trapondersteuning is op een slimme manier aangevuld met een draadloze hartslagmeter. De trapondersteuning wordt daarmee op het hartritme van de berijder afgestemd.

Reageer op dit artikel