nieuws

FietsVAK stevent af op succes

algemeen

FietsVAK stevent af op succes

ROSMALEN – Met circa 4600 bezoekers over de eerste twee dagen mag FietsVAK 2010 nu al een succesvolle tentoonstelling genoemd worden. Vorig jaar scoorde de beurs in totaal 4353 bezoekers. Met nog één dag te gaan kan het succes alleen maar verder uitgebouwd worden.

ROSMALEN – Met circa 4600 bezoekers over de eerste twee dagen mag FietsVAK 2010 nu al een succesvolle tentoonstelling genoemd worden. Vorig jaar scoorde de beurs in totaal 4353 bezoekers. Met nog één dag te gaan kan het succes alleen maar verder uitgebouwd worden.

Van meet af aan stonden alle signalen op gunstig. Om te beginnen was het aantal exposanten al significant gegroeid en in de aanloop naar de FietsVAK liep het bovendien storm met de online aanmeldingen.

Alles bij elkaar dus een vaktentoonstelling waar met gepaste tevredenheid op terug gekeken kan worden. Ook de stemming op de beursvloer was onverminderd positief. Exposanten en ondernemers hebben zichtbaar zin in het nieuwe seizoen dat, ondanks de economische situatie van dit moment, weer veel kansen op succes biedt.

Als FietsVAK 2010 een voorbode is van wat dit jaar brengen zal, dan gaat de tweewielerbranche een interessant jaar tegemoet.

Reageer op dit artikel