nieuws

FietsVAK 2010 sterk van start: 2200 bezoekers op dag 1

algemeen

FietsVAK 2010 sterk van start: 2200 bezoekers op dag 1

ROSMALEN – De FietsVAK 2010 is voortvarend uit de startblokken gekomen. Bij de registratiebalie en op de beursvloer was het direct een drukte van belang. Op de eerste dag werden passerden bijna bijna 2200 bezoekers de incheckbalie.

ROSMALEN – De FietsVAK 2010 is voortvarend uit de startblokken gekomen. Bij de registratiebalie en op de beursvloer was het direct een drukte van belang. Op de eerste dag werden passerden bijna bijna 2200 bezoekers de incheckbalie.

Volgens Stefan Vernooij, product manager van Amsterdam RAI, hadden ruim 5500 bezoekers zich al online aangemeld. "Dat zijn er ruim duizend meer dan vorig jaar. Die moeten natuurlijk eerst nog wel komen, maar het is een goed teken. Uit ervaring weten we dat circa 80 tot 85% daadwerkelijk komt.”

Ook de exposanten hebben van meet af een goed gevoel bij deze FietsVAK. Van diverse kanten werd bevestigd dat de meesten van hun klanten zich voorgenomen hebben om een dezer dagen naar Rosmalen te komen.

De extra hal heeft de uitstraling van de FietsVAK goed gedaan. Daar was al niet veel mis mee, maar de 2010-editie heeft in alle opzichten een duidelijk stap voorwaarts gemaakt omdat het aanbod aan exposaten veel completer geworden is.

Reageer op dit artikel