nieuws

Batavus sluit licentiedeal met Radio 538 voor BUB

algemeen

Batavus sluit licentiedeal met Radio 538 voor BUB

ROSMALEN – De Batavus BUB is leverbaar in vele varianten. Eén daarvan is de Radio 538 BUB, waarvan de distributie exclusief uitbesteed is aan Bike Totaal.

ROSMALEN – De Batavus BUB is leverbaar in vele varianten. Eén daarvan is de Radio 538 BUB, waarvan de distributie exclusief uitbesteed is aan Bike Totaal.

Batavus richt zich met de BUB op een stedelijke doelgroep van pakweg 16 tot 30 jaar. Geïnspireerd op het succes van Swatch is de BUB in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. Ook in allerlei special editions, zoals de Radio 538 BUB. Daarmee heeft Batavus recentelijk een licentiedeal gesloten.

“Samen met Radio 538 hebben we een hele mediacampagne, onder andere op internet en bij dance-events. Bovendien hebben we tien exemplaren aan Radio 538 gegeven. Die gaan ze weg geven in de uitzending van Edwin Evers, die straks tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver zit,” aldus marketing manager Frank van den Eeden.

Reageer op dit artikel