nieuws

Bescherming keel

algemeen

Bescherming keel

De Zweedse onderkledingspecialist Craft breidt voor de komende winter het high-tech programma verder uit. In het aankomende koude seizoen gaat het allemaal om extra bescherming: het ondershirt WARM is er nu ook met een met rits versterkte kraag om de hals te beschermen tegen de elementen

De Zweedse onderkledingspecialist Craft breidt voor de komende winter het high-tech programma verder uit. In het aankomende koude seizoen gaat het allemaal om extra bescherming: het ondershirt WARM is er nu ook met een met rits versterkte kraag om de hals te beschermen tegen de elementen. Ontworpen met name voor zeer aërobe activiteiten op koude winterdagen.

CRAFT’s ondershirt WARM bestaat uit zachte en lichtgewicht Nexten polyamide holle vezels, polyester en elasthane. De zachte en elastische vezels zijn verwerkt in een complexe 3D breimethode met naadloos geïntegreerde klimaatzones, een technologie die overeenkomt met de verschillende temperatuurzones van het lichaam. De holle vezels en de ruimtes ertussen zorgen voor een goede isolatie, terwijl het dunnere materiaal in de ‘hot spots’ oververhitting voorkomt. De nieuwe hoge kraag van de Warme Zip Mockneck biedt goede bescherming aan de keel.

WARM is een van de favorieten met vele gesponsorde CRAFT’s atleten en nationale ploegen, zoals het Zweedse Alpen en de Cross-Country squads evenals de Duitse nationale Alpine en Ski Cross atleten.

Reageer op dit artikel