nieuws

Selle San Marco 2010

algemeen

Selle San Marco 2010

Selle san Marco heeft voor het nieuwe seizoen een mooi counter display gemaakt met daarop de drie best verkochte modellen, de Zoncolan FX, Aspide arrowhead FX en de compleet nieuwe Regale FX.

Selle san Marco heeft voor het nieuwe seizoen een mooi counter display gemaakt met daarop de drie best verkochte modellen, de Zoncolan FX, Aspide arrowhead FX en de compleet nieuwe Regale FX. Dit pakket bestaat daarnaast ook uit drie witte testzadels van bovengenoemde modellen. Bij aanschaf van de display zijn deze drie testzadels geheel gratis. Verder zit er nog promotiemateriaal voor de dealers bij zoals een display box en raamsticker. Elke dealer die dit pakket aanschaft, krijgt ook de vermelding op de site van Selle San Marco waarin een storelocator is opgenomen zodat de consument  de dealer bij hem in de buurt kan vinden.
Informatie: Verduin Agency

Reageer op dit artikel