nieuws

Juncker Bike Parts breidt assortiment banden fors uit

algemeen

Juncker Bike Parts breidt assortiment banden fors uit

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts breidt haar assortiment banden fors uit. De groothandel uit Veenendaal had al banden van alle grote merken op voorraad zoals Schwalbe, Continental, Vredestein, Hutchinson en Kenda. Vanaf half november wordt het aantal typen banden van Schwalbe en Vredestein fors uitgebreid met als doel dat 90% van de collectie van deze merken binnen 24 uur leverbaar is.

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts breidt haar assortiment banden fors uit. De groothandel uit Veenendaal had al banden van alle grote merken op voorraad zoals Schwalbe, Continental, Vredestein, Hutchinson en Kenda. Vanaf half november wordt het aantal typen banden van Schwalbe en Vredestein fors uitgebreid met als doel dat 90% van de collectie van deze merken binnen 24 uur leverbaar is.

“Banden zijn voor onze klanten belangrijke omzetmakers. Het is daarom niet meer dan logisch dat we streven naar een zo compleet mogelijk assortiment”, aldus Robin Huijgen, verkoopleider bij Juncker Bike Parts. “Banden die voor 14.00 uur via ons bestelsysteem Accentry zijn besteld worden de volgende dag al afgeleverd. Zo hoeft de ondernemer niet onnodig grote voorraden aan te houden.”

Reageer op dit artikel