nieuws

Acht winkels genomineerd voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2010

algemeen

Acht winkels genomineerd voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2010

DOETINCHEM – De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2010 is definitief van start gegaan met de nominatie van acht verschillende winkels. Daarvan zullen er uiteindelijk drie doorgaan naar de grote finale.

DOETINCHEM – De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2010 is definitief van start gegaan met de nominatie van acht verschillende winkels. Daarvan zullen er uiteindelijk drie doorgaan naar de grote finale.

Afgelopen maandag is de jury bij elkaar gekomen en heeft, aan de hand van de inschrijfformulieren, in totaal acht winkels genomineerd. De winkels die de strijd met elkaar aan moeten gaan zijn:
Bike Totaal Houten (Houten)
Fietscity Apeldoorn (Apeldoorn)
Fietsen Koen (Kessel-Lo – B)
Fietscity Jan Kooij (Nijmegen)
Rings Goirle (Goirle)
Sanders Tweewielers (Groesbeek)
Van Kortenhof Vlaardingen (Vlaardingen)
Wisse Bike Adventure Shop (Lelystad)

“Het is een sterk en zeer gevarieerd deelnemersveld,” reageert hoofdredacteur Arnauld Hackmann op de eerste nominatieronde. Er zitten een aantal oude bekenden bij, waaronder oud-winnaar Fietscity Apeldoorn, die in 2005 de titel ook al gewonnen hoeft, toen nog met de Fietsplusformule. Verder zijn ook de gezusters Vankortenhof Vlaardingen al eens heel ver gekomen. Ook scooterdealer Sanders Tweewielers is in het verleden al eens genomineerd geweest.

“We hebben een oud-winnaar, oud-finalist, scooterdealer en – voor het eerst – een Belgische ondernemer. Maar ook de andere zaken zijn winkels, die gezien mogen worden en natuurlijk een serieuze kans maken,” aldus Hackmann.

Nieuw in de verkiezingsopzet is dat vakgenoten en consumenten kunnen meestemmen via Tweewieler.nl. In eerste instantie op de genomineerden en later op de drie finalisten. Deze stemuitslag is niet bepalend, maar telt voor een deel mee in de selectieprocedure.

“Wanneer we de stemuitslag bepalend zouden laten zijn, zou het geen verkiezing maar een populariteitspoll worden. Dat is niet de bedoeling, maar de stem-uitslag kan gezien worden als een aanvullend jury-oordeel,” licht Hackman toe.

In de december-uitgave van Tweewieler worden de genomineerde winkels voorgesteld. De uiteindelijke winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag 2010, op 18 januari in de Cruise Terminal te Rotterdam.

KLIK HIER voor alle informatie over de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2010
KLIK HIER voor alle informatie over de BOVAG Tweewielerbranchedag 2010

Reageer op dit artikel