nieuws

Tehava schrapt Selev

algemeen

Tehava schrapt Selev

GELEEN – Met onmiddellijk ingang heeft Tehava International de relatie met de Italiaanse helmen en stuurlinten fabrikant Selev verbroken. De voornaamste reden is dat er een meningsverschil over het internationale distributiebeleid van deze Italiaanse fabrikant is ontstaan, waardoor dit merk niet meer past binnen de ‘partner in business-filosofie’ van Tehava International.

GELEEN – Met onmiddellijk ingang heeft Tehava International de relatie met de Italiaanse helmen en stuurlinten fabrikant Selev verbroken. De voornaamste reden is dat er een meningsverschil over het internationale distributiebeleid van deze Italiaanse fabrikant is ontstaan, waardoor dit merk niet meer past binnen de ‘partner in business-filosofie’ van Tehava International.

“Voor ieder merk uit ons assortiment geldt dat wij van productie tot en met nazorg de hoogst mogelijke graad van kwaliteit nastreven. Distributie valt daar ook onder. Helaas wil Selev ten aanzien van de distributie strikt haar eigen filosofie volgen. Aangezien deze niet strookt met onze kwaliteitsvisie scheiden hier – spijtig genoeg – onze wegen”, aldus algemeen directeur Robert Vrancken van Tehava International.

Reageer op dit artikel