nieuws

MotoVAK 2009 uitverkocht

algemeen

MotoVAK 2009 uitverkocht

AMSTERDAM – MotoVAK 2009, van 1 t/m 3 november 2009 in beursgebouw INTRES te Hoevelaken, is uitverkocht. De exposanten hebben dit jaar meer ruimte gereserveerd om hun producten te tonen op deze vakbeurs op het gebied van de aftermarket van gemotoriseerde tweewielers.

AMSTERDAM – MotoVAK 2009, van 1 t/m 3 november 2009 in beursgebouw INTRES te Hoevelaken, is uitverkocht. De exposanten hebben dit jaar meer ruimte gereserveerd om hun producten te tonen op deze vakbeurs op het gebied van de aftermarket van gemotoriseerde tweewielers.

De toename van exposanten heeft ertoe geleid dat er dit jaar twee volle hallen zullen zijn die een goed beeld geven van wat er in deze markt allemaal te verkrijgen is. Motorkleding is vanzelfsprekend aan seizoensinvloeden onderhevig en wordt steeds modieuzer, ook helmen gaan in die trend mee.

Olie- en smeermiddelen
Daarnaast is er deze editie veel aandacht voor exposanten die onderdelen, banden, olie- en smeermiddelen en werkplaatsinrichting voor gemotoriseerde tweewielers in hun assortiment hebben.

Exposantenlijst
De exposanten op de aanstaande MotoVAK zijn: Evolution, Motana, Perier Motorsport, Moto73, Kroon Oil/Putoline, D’Ieteren Sport, Hoco Poarts, DC Afam, Lookwell Fashion, ENRA Verzekeringen, Ledrie Sales, Eurol, Motorcycle Storehouse, Jopa Racing Products, Niemann+Frey, Motoplus, TTA International, Dynostar, Goodrigde, Continental, IGM en Innovam Tweewieler Centrum.

Openingstijden
De openingstijden van de beurs zijn op zondag 1 november van 11:00 -17:00 uur. Op maandag 2 november van 11:00 tot 21:00 uur en op dinsdag 3 november van 11:00 – 17:00 uur. Toegang is voor dealers op uitnodiging.

Reageer op dit artikel