nieuws

Leuke actie Vaude

algemeen

Leuke actie Vaude

In de maanden november en december ontvangt de consument bij aanschaf van een paar Men’s Salient Plus Gloves van het merk VAUDE gratis een Bike Warm Cap II ter waarde van € 16,-.

In de maanden november en december ontvangt de consument bij aanschaf van een paar Men’s Salient Plus Gloves van het merk VAUDE gratis een Bike Warm Cap II ter waarde van € 16,-. Consumenten kunnen een lijst van deelnemende winkels vinden op www.vaude.nl.

De Salient Plus Gloves is een warme softshell fietshandschoen met ergonomische ‘gel-pads’ in de handpalm. Deze pad helpen slapende handen te voorkomen. De silicone prints op de handpalm zorgen voor een goede grip op het stuur wat het makkelijker maakt om de fiets ook onder controle te houden op ruiger terrein. Het 100% winddichte softshell materiaal zorgt ervoor dat bij koudere temperaturen de handen lekker warm blijven. De duim heeft een zachte stoffen voering dat het transpiratievocht makkelijk en aangenaam afvoert. Adviesverkoopprijs: € 52,-.

Bike Warm Cap II
De Bike Warm Cap is een prettige lichtgewicht warme muts die onder een fietshelm past. Het 100% polyester stretch materiaal zorgt ervoor dat de muts goed om het hoofd aansluit. De binnenkant is opgeruwd waardoor het extra warm blijft. Adviesverkoopprijs: € 16,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In Duitsland heeft VAUDE/Edelrid 480 werknemers en wereldwijd zijn het er 1300. VAUDE is EMAS geregistreerd en is Bluesign Partner. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Reageer op dit artikel