nieuws

Jeffrey Kuiper naar Vendit

algemeen

Jeffrey Kuiper naar Vendit

ROTTERDAM – Jeffrey Kuiper van Profile Kuiper uit Tilburg is begin deze maand als account manager voor de tweewielerbranche aangesteld bij Vendit. Hiervoor had hij vijf jaar een Profile-zaak in Tilburg.

ROTTERDAM – Jeffrey Kuiper van Profile Kuiper uit Tilburg is begin deze maand als account manager voor de tweewielerbranche aangesteld bij Vendit. Hiervoor had hij vijf jaar een Profile-zaak in Tilburg.

Voordat hij als detaillist aan de slag ging, verkocht Kuiper (38) producten aan zakelijke eindgebruikers. Na ruim vijf jaar met plezier als retailer te hebben gewerkt, heeft hij besloten toch weer de zakelijke kant op te gaan. "Aangezien wij dringend op zoek waren naar een account manager voor de tweewielerbranche was de keuze snel gemaakt", aldus Eric van Jarwaarde van Vendit. Eind deze maand rond Kuiper zijn interne opleiding bij Vendit af zodat hij het nieuwe VMSII.NET systeem goed kan adviseren. "Zijn kennis van de tweewielerbranche zal daar zeker bij van pas komen."

Reageer op dit artikel