nieuws

Hi-Touch

algemeen

Hi-Touch

‘All In One’ Touch PC’s komt men steeds vaker tegen op de toonbank. Met de nieuwe Touch PC van het merk Hi-Touch komt een dergelijke PC binnen ieders handbereik.

‘All In One’ Touch PC’s komt men steeds vaker tegen op de toonbank. Met de nieuwe Touch PC van het merk Hi-Touch komt een dergelijke PC binnen ieders handbereik. De Hi-Touch is de meest complete PC in zijn prijsklasse en nu al een groot succes.

Mart Dekkers, Sales manager Benelux: "De Hi-Touch is niet aan te slepen, wereldwijd heeft de DigiPoS groep, waarvan PC-PoS onderdeel is 18 vestigingen. Iedere vestiging is succesvol in de verkoop van deze aantrekkelijk geprijsde Touch PC. Wij verkopen de PC met standaard 2 jaar fabrieksgarantie waarvan het 1e jaar met gratis next business day on-site omruil garantie. Door de lage prijs is de pc geschikt voor zowel de grote retailers als de kleine eenmanszaak."

De standaard uitvoering is voorzien van een 15” Touchscreen, 80Gb Harde schijf, Intel™Celeron M1.5Ghz processor en alle benodigde poorten voor rand apparaten zoals Printer, Pin apparaat, 2e monitor en barcodescanner heeft een adviesprijs van € 899,- (excl. BTW) Optioneel kan men de benodigde opties verkrijgen zoals een magnetic stripe reader, finger-id en 2e TFT monitor.

  

Reageer op dit artikel