nieuws

Gazelle verhoogt fietsproductie

algemeen

Gazelle verhoogt fietsproductie

DIEREN – De preview van de nieuwe Gazelle-collectie en de recente gehouden dealershows hebben aangetoond dat de nieuwe Gazelle-modellen goed aansluiten bij de vraag vanuit de markt. Daaruit is een sterke verhoging van de orderintake te verwachten, op grond waarvan Gazelle dit najaar de productie gaat verhogen.

DIEREN – De preview van de nieuwe Gazelle-collectie en de recente gehouden dealershows hebben aangetoond dat de nieuwe Gazelle-modellen goed aansluiten bij de vraag vanuit de markt. Daaruit is een sterke verhoging van de orderintake te verwachten, op grond waarvan Gazelle dit najaar de productie gaat verhogen.

“De positieve reacties op onder meer de gerestylde Gazelle-frames, nieuwe FlowLine kettingkast op de Chamonix-modellen en de introductie van enkele lifestyle modellen hebben geresulteerd in een boven verwachting hoge orderintake”, aldus Communicatie Manager Ronald ter Braak van Gazelle. “Door deze sterk gestegen orderintake zal Gazelle dit najaar zijn productie met 20% verhogen.”

Reageer op dit artikel