nieuws

Gazelle en Andries Gaastra tekenen licentieovereenkomst

algemeen

Gazelle en Andries Gaastra tekenen licentieovereenkomst

DIEREN – Afgelopen week werd een licentieovereenkomst getekend tussen Koninklijke Gazelle en Andries Gaastra. Hij zette samen met Bert Piëst een handtekening onder een licentieovereenkomst waarmee Gazelle de rechten heeft gekregen om de iShop en de iBike te vermarkten.

DIEREN – Afgelopen week werd een licentieovereenkomst getekend tussen Koninklijke Gazelle en Andries Gaastra. Andries Gaastra, die o.a. als oprichter van Koga Miyata zijn sporen heeft verdiend in de fietsenbranche, zette samen met Bert Piëst een handtekening onder een licentieovereenkomst waarmee Gazelle de rechten heeft gekregen om de iShop en de iBike te vermarkten.

De iShop is een unieke combinatie van een winkelwagen en een fietsaanhanger. Momenteel loopt er een proef met de iShop bij Albert Heijn in Apeldoorn. Samen met Albert Heijn wordt na de proef gekeken op welke wijze dit landelijk uitgerold kan worden.

De iBike is een fiets met een zadel dat voorlangs de zadelbuis te verstellen is en biedt een ‘luie’ zithouding. Daardoor kun je altijd met de voeten plat op de grond stilstaan. Dit biedt met name voor ouderen een hele stabiele en veilige verkeerssituatie. Daarnaast leent dit ‘one size fits all’ zitconcept zich ook prima voor de verhuurfietsen.

Reageer op dit artikel