nieuws

Filmpje GORE Interbike Las Vegas

algemeen

Filmpje GORE Interbike Las Vegas

Is het u niet gelukt om naar een van de internationale beurzen in Friedrichshafen of Las Vegas te gaan? Dan kunt u op dit filmpje van GORE Bike Wear alvast twee items van de nieuwe zomercollectie 2010 bewonderen. Een dame van GORE verteld hierin over het Alp-X Jacket en het Xemon Lady Sonic Bib.

Is het u niet gelukt om naar een van de internationale beurzen in Friedrichshafen of Las Vegas te gaan? Dan kunt u op dit filmpje van GORE Bike Wear alvast twee items van de nieuwe zomercollectie 2010 bewonderen. Een dame van GORE verteld hierin over het Alp-X Jacket en het Xemon Lady Sonic Bib.

Opgenomen op de Interbike in Las Vegas (USA). Klik op link van You Tube en u proeft ook een beetje van de sfeer van de beurs…

Reageer op dit artikel