nieuws

Electronisch bestellen vanuit VMSII bij Merida

algemeen

BEEKBERGEN – Dealers van Merida kunnen vanaf nu de bestellingen volledig elektronisch vanuit VMSII plaatsen. Hiervoor is Merida een samenwerking aangegaan met Vendit en heeft haar artikelbestand ter beschikking gesteld voor VMSII.

BEEKBERGEN – Dealers van Merida kunnen vanaf nu de bestellingen volledig elektronisch vanuit VMSII plaatsen. Hiervoor is Merida een samenwerking aangegaan met Vendit en heeft haar artikelbestand ter beschikking gesteld voor VMSII.

Merida haar dealers gebruikersgemak aanbieden: “Het bieden van deze mogelijkheid is tot stand gekomen na een toenemende vraag van pakketgebruikers. Op deze manier willen we inspelen op het actuele thema om dealers door middel van bestelgemak een enorme efficiencyverhoging en kostenverlaging te bieden”, aldus Peter Koperdraad, directeur van Merida Benelux. Elektronisch bestellen draagt in grote mate bij aan de omloopsnelheid van de voorraad.

Momenteel wordt in VMSII.net ook de laatste hand gelegd aan het opvragen van de actuele voorraad bij Merida en het elektronisch binnenboeken van bestelde goederen, waardoor handwerk tot een absoluut minimum wordt teruggebracht.

Reageer op dit artikel