nieuws

Rivo Sports exclusief Benelux distributeur LAKE

algemeen

Rivo Sports exclusief Benelux distributeur LAKE

MAASBOMMEL – Rivo Sports BV Maasbommel is aangesteld als exclusief distributeur voor Lake schoenen in de Benelux. Lake maakt op dit moment naam in het professionele wielerpeloton, waarbij Carlos Sastre, Fabian Wegman en Tyler Farrar de meest in het oog springende renners zijn.

MAASBOMMEL – Rivo Sports BV Maasbommel is aangesteld als exclusief distributeur voor Lake schoenen in de Benelux. Lake maakt op dit moment naam in het professionele wielerpeloton, waarbij Carlos Sastre, Fabian Wegman en Tyler Farrar de meest in het oog springende renners zijn.

Gert Steegmans, Greg van Avermeat, Gerben Löwik, Matthé Pronk en Frank Vandenbroucke zijn de grote namen uit de Benelux die dit jaar hebben gekozen voor LAKE.

Aanvulling portfolio
Voor Rivo Sports is Lake een mooie aanvulling op het merken portfolio. “Lake heeft de laatste jaren grote stappen vooruit gemaakt, niet alleen op basis van productontwikkeling, maar ook met de ondersteuning van de beste renners ter wereld! Op dit moment is de Lake schoen een van de meest gewilde schoenen in de professionele wielersport. Inmiddels rijden al meer dan 30 pro tour renners met LAKE”, zegt Dennis Weijers van Rivo Sports.

Lake’s President, Lee Katz, vult aan: “We have been looking for a distributor in the Benelux who would provide the highest level of customer service. We were looking for someone who had both great service to the dealers and consumers and with the skills and desire to support the pro riders using Lake and living or riding in the Benelux. Rivo Sports was the first company we found that really fit the bill.”

Reageer op dit artikel