nieuws

Lazer helmen kiest Juncker als exclusief distributeur

algemeen

Lazer helmen kiest Juncker als exclusief distributeur

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts in Veenendaal wordt vanaf september de exclusieve distributeur van Lazer helmen in Nederland. Het merk Lazer is in Nederland vooral bekend als sponsor van het team van Katoesja, met de Rus Ivanov onder andere winnaar van de Amstel Gold race.

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts in Veenendaal wordt vanaf september de exclusieve distributeur van Lazer helmen in Nederland. Het merk Lazer is in Nederland vooral bekend als sponsor van het team van Katoesja, met de Rus Ivanov onder andere winnaar van de Amstel Gold race.

“We zijn erg blij dat we ons assortiment kunnen uitbreiden met een sterk merk als Lazer”, aldus Menno Visser, directeur van Juncker Bike Parts. “We zien dat sportieve consumenten in navolging van de profs steeds meer het belang van een goede hoofdbescherming inzien. Het merk Lazer slaagt erin om de nieuwste technologische ontwikkelingen te vertalen naar helmen die er ook qua design goed uit zien.” Bij Lazer zijn ze ervan overtuigd dat een goede pasvorm essentieel is om hoofdletsel te voorkomen. Hiervoor heeft Lazer het Rollsys systeem ontwikkeld, waarmee de helm exact en gelijkmatig aan de hoofdomvang kan worden aangepast. Eenvoudig draaien aan het wieltje bovenop de helm levert een aangenaam comfortabele fitting op. Je kunt dit fijnstellen zelfs tijdens het rijden nog doen, want het systeem is eenvoudig met één hand te bedienen.

Lazer heeft meer technologische kennis in huis, getuige de gouden Eurobike Award die ze het afgelopen jaar wonnen. De O2 helm van Lazer kreeg deze belangrijke prijs vanwege de productkwaliteit en het innovatieve design. Deze helm beschikt over maar liefst 24 ventilatie openingen, waardoor je onder alle omstandigheden het hoofd koel kunt houden. Of zoals Lazer het zelf verwoordt: “Hou je kop er bij.”

Juncker Bike Parts gaat een assortiment heren-, dames- en kinderhelmen van Lazer op de markt brengen. De vakhandel kon tijdens de Acell Open Dagen in Nieuwegein op 30 en 31 augustus het Lazer-gevoel alvast aan den lijve ervaren op de stand van Juncker Bike Parts. In november zal worden gestart met de uitlevering van een gedeelte van de collectie, de rest volgt begin volgend jaar.

Reageer op dit artikel