nieuws

BikeSuit – No more excuses

algemeen

BikeSuit –  No more excuses

De producent van Rainlegs viel dit jaar weer in de prijzen. De nieuwe BikeSuit won een Eurobike Award. De BikeSuit is een top-tot-teen fietspak voor woon-/werkverkeer en toertochten.

De producent van Rainlegs viel dit jaar weer in de prijzen. De nieuwe BikeSuit won een Eurobike Award. De BikeSuit is een top-tot-teen fietspak voor woon-/werkverkeer en toertochten. Het beschermt kleding en schoenen tegen alle weersomstandigheden en vuil, zit comfortabel en zorgt bovendien voor uitstekende zichtbaarheid in het verkeer.
Het pak is gemakkelijk aan te trekken, zoals een jas. Vervolgens wordt het pak in van top tot teen dichtgeritst, tot over de schoenen.
De BikeSuit is gemaakt uit wind- en waterproof, ademend en lichtgewicht rip-stop nylon, heeft YKK waterafstotende ritsen en reflecterende striping. Air Flow Tunnels langs benen, armen en rug  en strategisch geplaatste ritsen zorgen voor comfortabele en instelbare ventilatie.
De introductie van de BikeSuit vindt plaats begin 2010.

Reageer op dit artikel