nieuws

Wolvenberg verhuisd naar nieuw pand

algemeen

Wolvenberg verhuisd naar nieuw pand

KONTICH (B) – Vorige week is Wolvenberg verhuisd naar nieuwe bedrijfsgebouwen in Kontich. In dit nieuwe bedrijfsgebouw is de opslagcapaciteit verdubbeld en de kantoorruimte verdriedubbeld. De afgelopen tien jaar is Wolvenberg enorm gegroeid tot één van de grootste leveranciers in fietskleding. Naast Castelli en Sportful is Wolvenberg ook Benelux-distributeur van Thule, Roeckl, Uvex en SealSkinz.

KONTICH (B) – Vorige week is Wolvenberg verhuisd naar nieuwe bedrijfsgebouwen in Kontich. In dit nieuwe bedrijfsgebouw is de opslagcapaciteit verdubbeld en de kantoorruimte verdriedubbeld. De afgelopen tien jaar is Wolvenberg enorm gegroeid tot één van de grootste leveranciers in fietskleding. Naast Castelli en Sportful is Wolvenberg ook Benelux-distributeur van Thule, Roeckl, Uvex en SealSkinz.

Tien jaar geleden werd Wolvenberg overgenomen door Kathleen Verbeeck en Mark Heylen. Zij gaven het bedrijf een nieuwe look en investeerden in een sterk partnership met zowel klanten, medewerkers als leveranciers. De omzet is de afgelopen tien jaar sterk gestegen. Volgens het bedrijf staat er voor 2009 een omzet van 5 miljoen euro op de planning. Om de sterke groei, in 2009 meer dan 30%, in goede banen te leiden en het credo van kwaliteit, service en partnership hoog te houden, werd besloten te verhuizen naar het nieuwe pand.

Nieuwe locatie
Sinds 10 augustus zit Wolvenberg in de nieuwe bedrijfsgebouwen op de Industriezone Blauwe Steen in Kontich met veel meer opslagruimte en kantoorcapaciteit. Later dit jaar is de showroom van 100 m2 klaar waar de dealers in de toekomst de collecties kunnen bekijken. De showroom wordt in de tweede fase geïmplementeerd en zal dit najaar feestelijk geopend worden.

Ook op IT-vlak wordt flink geïnvesteerd bij Wolvenberg. Er wordt een aanzienlijk budget uitgetrokken om de IT-infrastructuur en software op een hoger niveau te brengen. Naast deze investeringen zijn ook enkele nieuwe krachten aangetrokken om de groei te bestendigen. Vandaag start Jelle de Leeuw als nieuwe Sales Representative voor regio België Oost en voor de teamkleding. Op 31 augustus a.s. start Sara Mertens als Marketing & Team Coördinator.

Het nieuwe adres van Wolvenberg is:
Heiveldekens 9A
2550 Kontich
tel. +32 (0) 3 458 71 71

Reageer op dit artikel