nieuws

Skil-Shimano en Koga verlengen samenwerking

algemeen

Skil-Shimano en Koga verlengen samenwerking

HEERENVEEN – Het Skil-Shimano team en Koga hebben hun samenwerking met twee jaar verlengd. Skil-Shimano wil ook de komende jaren weer een stap vooruit zetten en fietsenleverancier Koga groeit graag met de ambities van het team en de sponsors Skil en Shimano mee.

HEERENVEEN – Het Skil-Shimano team en Koga hebben hun samenwerking met twee jaar verlengd. Skil-Shimano wil ook de komende jaren weer een stap vooruit zetten en fietsenleverancier Koga groeit graag met de ambities van het team en de sponsors Skil en Shimano mee.

Skil-Shimano en Koga zetten hun intensieve samenwerking de komende twee jaar voort, met als doel het ontwikkelen van innovatieve high-end producten. Zo zal in de loop van de nieuwe contractperiode een nieuw high-performance tijdritframe geïntroduceerd worden. Verder zal het team al vanaf het begin van het nieuwe seizoen de beschikking krijgen over volledig nieuwe full-carbon framesets, die in samenwerking met Skil-Shimano worden ontwikkeld.

“We zijn enorm blij met deze nieuwe overeenkomst”, aldus Wouter Jager, algemeen directeur van Koga BV. “Het geeft ons de kans onze producten in wedstrijden van het allerhoogste niveau, zoals onlangs in de Tour de France, te tonen. Daarnaast is het voor ons bedrijf met name een grote prioriteit dat we in de komende jaren door de samenwerking met dit het team op het gebied van ontwikkeling van nieuwe high-end producten een bijzonder voorname rol kunnen spelen. De intensieve samenwerking met het team van Iwan Spekenbrink stelt ons in staat deze doelstelling te verwezenlijken omdat we kennis kunnen uitwisselen met atleten, die acteren op het allerhoogste niveau en die het meest veeleisend zijn ten aanzien van hun materiaal.”

“We zijn blij dat Koga ook de komende twee jaren onze fietsenleverancier zal blijven”, stelt general manager Iwan Spekenbrink van Skil-Shimano. “Koga’s geïntensiveerde R&D-traject voor de komende jaren spreekt ons aan, zeker omdat onze specifieke wensen een van de wezenlijke uitgangspunten vormen bij de ontwikkeling van nieuwe producten, en wij willen daar dan ook graag de vruchten van plukken de komende twee seizoenen.”


Meer nieuws over Koga

Reageer op dit artikel