nieuws

Helm met zonnevizier

algemeen

Helm met zonnevizier

Primeur in de collectie van de grootste helmfabrikant ter wereld HJC: de nieuwe jethelm IS 33 is de eerste jethelm voorzien van het volledig geïntegreerde ‘Quick Release’ zonnevizier.

Primeur in de collectie van de grootste helmfabrikant ter wereld HJC: de nieuwe jethelm IS 33 is de eerste jethelm voorzien van het volledig geïntegreerde ‘Quick Release’ zonnevizier.
 
Dit speciale zonneviziermechanisme zorgt ervoor dat met 1 simpele handbeweging het zonnevizier supersnel in de helmschaal wegschiet. Zo ben je gegarandeerd van een optimaal zicht bij elk weertype en bij snelle veranderingen in het zicht kun je zeer snel reageren. De IS 33 is daarnaast voorzien van Silvercool binnenvoering en wangkussens. Silvercool heeft goede vochtafvoerende eigenschappen, maar voelt daarbij zeer zacht aan op de huid voor optimaal draagcomfort tijdens de warme zomerdagen. Deze binnenvoering en wangkussens zijn volledig uitneembaar en wasbaar.
 
Adviesprijs: vanaf €139,95.
Kleuren: zwart/matzwart/zilver

Reageer op dit artikel