nieuws

FFWD Wheels opent nieuw kantoor in Zwolle

algemeen

FFWD Wheels opent nieuw kantoor in Zwolle

ZWOLLE – Begin augustus is Fast Forward Wheels (FFWD Wheels) verhuisd naar een nieuw pand in Zwolle. Op hetzelfde bedrijventerrein waar voorheen het oude pand van FFWD was, heeft de wielenmaker een fraai pand gevonden dat goed past bij de groeiende behoefte aan zowel kantoor- als magazijnruimte.

ZWOLLE – Begin augustus is Fast Forward Wheels (FFWD Wheels) verhuisd naar een nieuw pand in Zwolle. Op hetzelfde bedrijventerrein waar voorheen het oude pand van FFWD was, heeft de wielenmaker een fraai pand gevonden dat goed past bij de groeiende behoefte aan zowel kantoor- als magazijnruimte.

FFWD is producent van highend lichtgewicht carbon wielen voor de weg en allerlei andere sportieve toepassingen. Het bouwt handmatig complete wielen hier ten lande. Vanuit Zwolle worden de wielen over de hele wereld verscheept.

Adres
Het nieuwe adres van FFWD is:
Fast Forward Wheeld BV
Baileystraat 4F
8013 RV  Zwolle
(038) 423 64 47

Reageer op dit artikel