nieuws

Vernieuwd bestelprogramma Louis Verwimp

algemeen

Vernieuwd bestelprogramma Louis Verwimp

VALKENSWAARD – Het bestelprogramma van handelsonderneming Louis Verwimp BV is onlangs in veel opzichten veranderd en verbeterd. Het vernieuwde bestelprogramma (versie 5.1.0.8) is bovendien voorzien van een complete foto-update met nu ongeveer 18.000 foto’s.

VALKENSWAARD – Het bestelprogramma van handelsonderneming Louis Verwimp BV is onlangs in veel opzichten veranderd en verbeterd. Het vernieuwde bestelprogramma (versie 5.1.0.8) is bovendien voorzien van een complete foto-update met nu ongeveer 18.000 foto’s.

Na een automatisch update van de nieuwste versie kan men vanaf nu o.a: een Favorietenlijst bijhouden waarmee ze dagelijks nog eenvoudiger en sneller kunnen bestellen. de foto’s op een zelf gewenst tijdstip downloaden.

Tevens is het programma voorzien van een knop nieuw waarin de laatste nieuwe artikelen worden vermeld. En een pagina met op=op artikelen Ook voor retour en garanties zijn formulieren aanwezig zodat dat ook soepel verloopt. Onder de knop product info staan vele catalogi en technische handboeken van diverse merken.

Dit programma wordt gratis beschikbaar gesteld door Louis Verwimp BV. Voorkom fouten en ervaar het bestelgemak van het inmiddels vertrouwde bestelprogramma.

Het nieuwe bestelprogramma is aan te vragen via de website

Reageer op dit artikel