nieuws

Tour editie Shimano

algemeen

Tour editie Shimano

Het Skil-Shimano team doet het goed in de Tour de France tot nu toe.

Het Skil-Shimano team doet het goed in de Tour de France tot nu toe. Tijdens de Tour koersen de rijders met de nieuwste Shimano Eyewear modellen.

Dit zijn de nieuwe S70X en de S50F. De S70X is direct herkenbaar aan het opvallende design. Het volledig geïntegreerde Metal Fit Design zorgt voor een stevige constructie en de Beta-titanium pootjes geven de bril veel comfort. De S50R is de opvolger van de legendarisch Zenith.

De Skil-Shimano’s Tour-ploeg bestaat uit de volgende renners: Thierry Hupond, Cyril Lemoine, Jonathan Hivert, Simon Geschke, Fumiyuki Beppu, Piet Rooijakkers, Albert Timmer, Koen de Kort en Kenny van Hummel.

Voor meer informatie over het Skil-Shimano team klik op www.skilcyclingteam.com.

Reageer op dit artikel