nieuws

Tifosi Roubaix

algemeen

Tifosi Roubaix

MAASBOMMEL – De nieuwe naam voor het nieuwe Tifosi model is bekend: de TIFOSI ROUBAIX. Vanaf augustus is het nieuwe model verkrijgbaar. Via de lezers van FIETS en WIELERMAGAZINE ontving Rivo Sports een overweldigend aantal inzendingen met nieuwe namen voor het nieuwe Tifosi montuur. Uit alle inzendingen koos Tifosi Optics Inc USA uiteindelijk voor de Tifosi Roubaix ingezonden door Sem van Tol uit Oude Wetering.

MAASBOMMEL – De nieuwe naam voor het nieuwe Tifosi model is bekend: de TIFOSI ROUBAIX. Vanaf augustus is het nieuwe model verkrijgbaar. Via de lezers van FIETS en WIELERMAGAZINE ontving Rivo Sports een overweldigend aantal inzendingen met nieuwe namen voor het nieuwe Tifosi montuur. Uit alle inzendingen koos Tifosi Optics Inc USA uiteindelijk voor de Tifosi Roubaix ingezonden door Sem van Tol uit Oude Wetering.

Tifosi Roubaix
De Tifosi Roubaix zal geleverd worden in verschillende framekleuren met  daarbij verschillende lenzen opties. De bril is voorbereid op het invoegen van de zogenaamde RX adapter. In deze adapter kan de opticien lenzen op sterkte maken waarna deze adapter in de Tifosi Roubaix kan worden geplaatst.

Prijsvraag
Sem van Tol uit Oudewetering was de enige inzending met de naam Roubaix. Hij ontvangt 2 VIP-kaarten voor de proloog van de Vuelta. Daarnaast mogen 25 inzenders een bril naar keuze zoeken uit het Tifosi assortiment. Deze 25 gelukkigen hebben inmiddels bericht ontvangen.

De nieuwe Tifosi Roubaix is vanaf augustus verkrijgbaar bij de Tifosi dealer en heeft een adviesprijs van € 59,95.

Reageer op dit artikel