nieuws

Meer interactie mogelijk op Tweewieler.nl

algemeen

DOETINCHEM – Met ingang van vandaag is het mogelijk om reacties te plaatsen bij actuele nieuwsberichten op Tweewieler.nl. Daarmee wil de redactie van Tweewieler de interactie tussen redactie en lezers vergroten.

DOETINCHEM – Met ingang van vandaag is het mogelijk om reacties te plaatsen bij actuele nieuwsberichten op Tweewieler.nl. Daarmee wil de redactie van Tweewieler de interactie tussen redactie en lezers vergroten.

“Op veel websites bestaat die mogelijkheid al. Vooral bij websites van landelijke kranten is het heel gebruikelijk dat lezers kunnen reageren op actuele berichten”, zegt Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van Tweewieler. “Die mogelijkheid bieden wij vanaf nu ook. Vanzelfsprekend gelden hiervoor dezelfde reactieregels als bij de weblogs op onze website.”

Het bezoek van Tweewieler.nl ontwikkelt zich sterk en schommelt nu maandelijks op circa 100.000 pageviews. In het eerste halfjaar van 2009 hebben wij via 122.010 unieke bezoekers in totaal 576.063 pageviews gegenereerd.

Deze cijfers zijn gebaseerd op WebTrends, een module die het sitebezoek op Tweewieler.nl registreert en analyseert.

Reageer op dit artikel