nieuws

CUBE online te bestellen

algemeen

CUBE online te bestellen

NIEUWERKERK A/D IJSSEL – One Way Bike Industry komt met een nieuwe webshop. Vanaf nu is het voor CUBE dealers mogelijk om online te bestellen en in de courante voorraad te kijken.

NIEUWERKERK A/D IJSSEL – One Way Bike Industry komt met een nieuwe webshop. Vanaf nu is het voor CUBE dealers mogelijk om online te bestellen en in de courante voorraad te kijken.

De webshop geeft niet alleen toegang tot de fietsvoorraad, maar toont ook het aanbod in marketing materialen. Verder zullen nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan CUBE op deze site gepubliceerd worden. Volgens marketing manager Mario Hartloper van One Way bike is de webshop voor de CUBE dealers een handig extra hulpmiddel: "Men kan nu heel snel de juiste fiets vinden en de consument is daarmee verzekerd van een correcte levering. Het webadres www.cubeB2B.nl is de eenvoudig te onthouden naam van de nieuwe site." De benodigde inlogcodes zijn verkrijgbaar via het hoofdkantoor van One Way Bike Industry.

Meer nieuws over Cube

Reageer op dit artikel