nieuws

Bianchi ‘The Complete Ride’

algemeen

Bianchi ‘The Complete Ride’

Bianchi heeft in samenwerking met Adidas, Hyperbeast en Solebox twee messengersbikes ontworpen.

Bianchi heeft in samenwerking met Adidas, Hyperbeast en Solebox twee messengersbikes ontworpen. Dit als proef om een megatrendy concept op te zetten door vier topmerken die bovenop de hedendaagse trends zitten  via fashion, internet en lifestyle.

Zo heeft Adidas ook als proef een Bianchi schoen ontworpen waarvoor nu wordt bekeken hoe men deze in productie kan nemen om het project verder uit te bouwen. Bianchi was de initiatiefnemer van dit project omdat Bianchi als Italiaans topmerk altijd vooruitstrevend wil zijn en blijven.

Bianchi komt in 2010 met vier Pista/Flat handlebar modellen op de markt.

Reageer op dit artikel