nieuws

ASSOS SS.Lady Ltd

algemeen

ASSOS SS.Lady Ltd

De nieuwe SS.Lady shirt uit de ASSOS Limited collectie is ontworpen om het legendarische comfort van ASSOS voor een breder publiek van fietsende dames beschikbaar te maken.

De nieuwe SS.Lady shirt uit de ASSOS Limited collectie is ontworpen om het legendarische comfort van ASSOS voor een breder publiek van fietsende dames beschikbaar te maken. Elk aspect van dit product is bedacht met één duidelijk objectief: totaal comfort op de fiets.

De SS.Lady werd uitgebreid onder de loep genomen door de dames uit het ASSOS test team. Het resultaat is een shirt met een pasvorm die perfect rond het lichaam van een dame in fietspositie aansluit. Het borst en ruggedeelte zijn gemaakt uit ASSOS-Plasma, een lichte stof met honingraat structuur die goed aan het lichaam aanpast en het zweet snel laat ontsnappen. Voor het schoudergedeelte koos ASSOS een lichte Spandex variant, die de bewegingen niet hindert. Onder de oksels werd netstof gebruikt om het draagcomfort te verhogen. Verder is het shirt uitgevoerd met een lange rits, reflecterende strepen, UV 50+ bescherming, iPod compatibel, twee achterzakken en een centrale veiligheidszak met rits.

De SS.lady Ltd bied de atletes van vandaag en morgen al het comfort en prestaties in een uniek, fris en stijlvol ontwerp. De SS.Lady is beschikbaar in acht verschillende kleuren uit de Limited collectie, van klassiek wit en zwart tot opvallende groen en oranje tinten. Beschikbare maten: XS tot XL. Aanbevolen consumentenprijs € 109,-.

Reageer op dit artikel