nieuws

AGU exclusief distributeur O-Synce fietscomputers

algemeen

AGU exclusief distributeur O-Synce fietscomputers

ALKMAAR – Met ingang van 15 augustus is AGU de exclusieve distributeur in de Benelux van het Duitse fietscomputermerk O-Synce. Deze samenwerking werd op maandag 20 juli, ten overstaan van het AGU verkoopteam, door Dirk Sandrock van O-Synce en Rolf Timmerman bekrachtigd.

ALKMAAR – Met ingang van 15 augustus is AGU de exclusieve distributeur in de Benelux van het Duitse fietscomputermerk O-Synce. Deze samenwerking werd op maandag 20 juli, ten overstaan van het AGU verkoopteam, door Dirk Sandrock van O-Synce en Rolf Timmerman bekrachtigd.

“O-Synce is een prachtig merk, dat voor onze dealers een toegevoegde waarde is”, zegt Rolf Timmerman. Dit merk heeft een zeer hoogwaardige collectie fietscomputers op de markt gebracht, waarbij de kwaliteit en eenvoud sterke troeven zijn.

“De e’sy touch navigeert je heel simpel door het menu, een kind kan de was doen”. De introductie van O-Synce wordt gestart met twee modellen. “Er zit nog heel veel moois in dit vat”, aldus Rolf Timmerman.

De verkoop van O-Synce producten wordt gestart met twee mooie basismodellen de Mini Save en de draadloze variant, de Mini Free, die ook is te voorzien van een cadansregistratie. Bij dit introductiepakket wordt een stijlvolle banner voor in de winkel bijgeleverd.

Reageer op dit artikel