nieuws

Rudy Project KarbonEye

algemeen

Rudy Project KarbonEye

Het model KarbonEye is de allernieuwste sportbril van Rudy Project. Dit high tech product is ontstaan door meer dan 20 jaar ervaring in research en feedback van topatleten.

Het model KarbonEye is de allernieuwste sportbril van Rudy Project. Dit high tech product is ontstaan door meer dan 20 jaar ervaring in research en feedback van topatleten.

De KarbonEye is de eerste sportbril die uit Carbon en Kynetium samengesteld is. De oorbeentjes zijn vervaardigd uit carbon en een legering van magnesium, silicium en titanium, Kynetium genaamd. Hierdoor krijg je een perfecte mix tussen gewicht, sterkte en flexibiliteit. Samen met het Ergo IV neusstuk, dat rechtstreeks met de doorlopende lens verbonden is, houdt dit de bril steeds op de juiste plaats.

De uit één stuk bestaande onbreekbare ImpactX clear lens verkleurt naargelang het UV licht van transparant naar donker. Deze photochromic clear lens regelt dan ook automatisch en afhankelijk van de intensiteit van de zon de lichttransmissie van 18 naar 78%. Daarmee is de slechts 35 gram wegende Rudy Project KarbonEye op dit moment volgens Rudy Project de meest universele sportbril. Met het clip-on systeem kunnen brildragers hun correctieglazen in de KarbonEye laten integreren.

Kleuren: zwart/carbon en wit/carbon.
Consumentenadviesprijs: vanaf € 259,90.

Reageer op dit artikel