nieuws

Rema Tip Top en Simson verhuisd naar Arnhem

algemeen

Rema Tip Top en Simson verhuisd naar Arnhem

ARNHEM – Vorige week werd het nieuwe pand van de zusterbedrijven Rema Tip Top, TSN en T-Rex Rubber geopend. Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem verrichte de openingshandeling en gaf aan trots te zijn op deze nu grootste werkgever in de stad.

ARNHEM – Vorige week werd het nieuwe pand van de zusterbedrijven Rema Tip Top, TSN en T-Rex Rubber geopend. Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem verrichte de openingshandeling en gaf aan trots te zijn op deze nu grootste werkgever in de stad.

Op industrieterrein Kleefse Waard zijn de drie bedrijven samengevoegd in een mooi vooroorlogs pand van totaal 22.500 m2. Met deze samenvoeging zitten vijf sterke merken onder één dak: Rema Tip Top, TSN Transportbanden, Prema, Simson en T-Rex Rubber. In totaal werken er 285 medewerkers.

Henk Barten, verkoopleider Bicycle van Rema Tip Top, is blij met de nieuwe locatie: “Voorheen zaten we in Veenendaal en hadden we daarnaast nog een locatie in Barneveld en Duitsland. Nu is alles gecentraliseerd op één punt. Voor ons en voor onze afnemers werkt dit veel prettiger.” In het pand zijn ook de producten van Simson ondergebracht. Dit meer dan 125-jarige oude merk werd vorig jaar door Rema Tip Top overgenomen. Het bedrijf besloot de productlijnen die ze tot dan voerden te stoppen en te komen met een wandpresentatie van Simson. “Deze wordt door de handel goed opgepikt. Grossiers hebben de producten in het assortiment en winkels die het oppikken, behalen een enorme plus met de Simson-producten.”

Op de foto burgemeester Pauline Krikke met daarachter een kunstwerk met afbeelding van directeur Frans Gazendam van TSN.

Reageer op dit artikel