nieuws

GMG levert fixatieband voor losraken Yepp Maxi

algemeen

GMG levert fixatieband voor losraken Yepp Maxi

NIEUW-VENNEP – De afgelopen tijd is in twee gevallen gebleken dat de Yepp Maxi in uitzonderlijke omstandigheden los kan raken uit de zadelbuisadapter. GMG heeft daarom besloten extra fixatiebanden te fabriceren en die aan alle dealers te versturen. GMG verzoekt dealers de verkoop van de Yepp Maxi op te schorten tot men de fixatiebanden ontvangen heeft.

NIEUW-VENNEP – De afgelopen tijd is in twee gevallen gebleken dat de Yepp Maxi in uitzonderlijke omstandigheden los kan raken uit de zadelbuisadapter. GMG heeft daarom besloten extra fixatiebanden te fabriceren en die aan alle dealers te versturen. GMG verzoekt dealers de verkoop van de Yepp Maxi op te schorten tot men de fixatiebanden ontvangen heeft.

Algemeen directeur Michel Krechting van GMG doet er alles aan om de overlast voor de dealers tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat de verkoop zo snel mogelijk weer kan plaatsvinden: “Als betrouwbare producent willen wij uiteraard ieder risico uitsluiten. We hebben opdracht gegeven voor de vervaardiging van extra fixatiebanden met buckle die op zeer eenvoudige en doeltreffende manier aangebracht en gebruikt kan worden.”

De fixatiebanden met montage-instructie zullen binnen enkele dagen kosteloos aan de dealers toegezonden worden ten behoeve van de voorraad Yepp Maxi’s en voor de consumenten aan wie de Yepp Maxi al verkocht zijn. “Wij vragen de nadrukkelijke medewerking van onze dealers om deze fixatieband op iedere Yepp Maxi te monteren en indien mogelijk, contact te zoeken met hun klanten waaraan de Yepp’s zijn verkocht.”

Vanaf nu zal de fixatieband standaard bij iedere zadelbuisadapter meegeleverd worden. Op korte termijn zal GMG informatie over de extra fixatieband op de website plaatsen en in een aantal media publiceren.
“Wij danken al onze dealers voor de medewerking en begrip en bieden onze excuses aan voor het ongemak in de overtuiging dat veiligheid nimmer ter discussie mag staan”, aldus Krechting.

Meer nieuws over GMG

Reageer op dit artikel