nieuws

Frank Vonck wint Giro prijsvraag

algemeen

Frank Vonck wint Giro prijsvraag

VEENENDAAL – Frank Vonck van Vonck Tweewielers uit Doorwerth heeft de Giro Prijsvraag van Juncker RS gewonnen. Hij wist als enige Denis Menchov van de Rabobank ploeg als winnaar van de Giro d’Italia aan te wijzen.

VEENENDAAL – Frank Vonck van Vonck Tweewielers uit Doorwerth heeft de Giro Prijsvraag van Juncker RS gewonnen. Hij wist als enige Denis Menchov van de Rabobank ploeg als winnaar van de Giro d’Italia aan te wijzen.

“Ik verwachtte al dat hij in staat was om dit te doen nadat hij de Vuelta had gewonnen en vorig jaar derde bleek te zijn geworden in de Tour de France,” aldus de gelukkige winnaar (nadat in oktober 2008 bleek dat de oorspronkelijke nummer 3, Bernard Kohl, tijdens de Tour positief was getest op Cera, een nieuw type Epo, red.). Vrijdag 5 juni jongstleden mocht Frank Vonck  zich in de prijs – een roze Campagnolo trui – hullen, die deze sportieve ondernemer als gegoten bleek te zitten. Een goede conditie in combinatie met een ijzersterk sportgeheugen leverde hem een terechte zege op.

De roze Campagnolo trui is ter beschikking gesteld door E-R-P, agent van Campagnolo Sportswear in de Benelux. Op de foto in het midden Frank Vonck met links van hem Monique Derksen en rechts Wenneke Beukeboom van Juncker Bike Parts.

Meer nieuws over Juncker

Reageer op dit artikel