nieuws

Fabrizio replica

algemeen

Fabrizio replica

De collectie helmen van Suomy kenmerkt zich door een unieke serie designs. In de collectie van 2009 is vanaf heden een nieuwe variant van de Vandal leverbaar; de Vandal Fabrizio.

De collectie helmen van Suomy kenmerkt zich door een unieke serie designs. In de collectie van 2009 is vanaf heden een nieuwe variant van de Vandal leverbaar; de Vandal Fabrizio. Oftewel de replica van de Ducati Xerox topcoureur Michel Fabrizio.


Het grote aantal coureurs in de GP en Superbike die met Suomy rijden zegt genoeg. Suomy maakt door de combinatie van State-of-the-art technologiën met een rijke historie en ervaring in de motorrace helmen voor topprestaties.

De Suomy Vandal zit vol met de laatste technologieën zoals DVRC impactprotectie, SEC buitenschaal, Alcantara binnenvoering en nog veel meer. Voor alle specificaties van de Suomy Vandal kunt u terecht op www.xtravus.eu of www.suomy.com.

Artikelnummer 775 1018 900
Adviesprijs € 469,95
Maten XS – XXL

Reageer op dit artikel