nieuws

AGU Maduran beste koop

algemeen

AGU Maduran beste koop

De Consumentenbond heeft in haar juninummer een test uitgevoerd onder 10 lichtgewicht, ademende, wind- en waterdichte jacks. Hun conclusie: de AGU Maduran is de beste koop.

De Consumentenbond heeft in haar juninummer een test uitgevoerd onder 10 lichtgewicht, ademende, wind- en waterdichte jacks. Hun conclusie: de AGU Maduran is de beste koop.

Het AGU Maduran jack scoorde zeer goed in de test en verdiende pluspunten met ‘compact en makkelijk op te vouwen’ en ‘capuchon is afneembaar en opvouwbaar. De Consumentenbond vindt niet alleen de kwaliteit perfect, ook de prijs is uitstekend. AGU Maduran is een jack uit de collectie ademende outer wear. Er is ook een damesvariant, AGU Sonora.

AGU biedt fietsspeciaalzaken de mogelijkheid om een ‘beste koop label’ te bestellen voor extra promotie in de winkel.

AGU Maduran
AGU Maduran is een lichtgewicht jack, ontwikkeld van een ademend materiaal met Poray 5000 coating met mesh voering. Dit jack is voorzien van een speciale mouwconstructie, waardoor het heel makkelijk aan- en uittrekt. Het geïntegreerde opbergsysteem zorgt voor het compact meenemen. Daarnaast heeft het een afritsbare, opvouwbare capuchon, een binnenzak, extra ventilatieopeningen onder de mouw en reflecterende prints en piping. In de kleuren rood, groen en zwart verkrijgbaar. De consumentadviesprijs is € 89,50.

Reageer op dit artikel