nieuws

AGU Holding behaalt victorie bij ondernemersgala

algemeen

AGU Holding behaalt victorie bij ondernemersgala

ALKMAAR – Afgelopen maandag heeft directeur van de AGU Holding Peter van den Kommer tijdens een ondernemersgala de ‘Alkmaar Victorie Prijs 2009’ in ontvangst mogen nemen. De prijs wordt uitgereikt aan de best presterende Alkmaarse onderneming en bestaat uit een bronzen beeldje van de bekende kunstenaar Rob Houdijk.

ALKMAAR – Afgelopen maandag heeft directeur van de AGU Holding Peter van den Kommer tijdens een ondernemersgala de ‘Alkmaar Victorie Prijs 2009’ in ontvangst mogen nemen. De prijs wordt uitgereikt aan de best presterende Alkmaarse onderneming en bestaat uit een bronzen beeldje van de bekende kunstenaar Rob Houdijk.

De onderneming is beoordeeld op de commerciële prestaties in de afgelopen jaren en op de behaalde financiële cijfers over 2007 en 2008. Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt. Initiatiefnemer is de stichting Ondernemend Alkmaar. De jury bestaat uit ondernemers, aangevuld met de voorzitter van de Kamer van Koophandel.

Op de foto Peter van den Kommer (rechts), directeur van de AGU-Holding die de prijs ontvangt uit handen van de voorzitter van Ondernemend Alkmaar Gijs Schot (links) en winnaar van vorig jaar Wim van Lieshout (midden) van de NV Huisvuilcentrale.

Meer nieuws over AGU

Reageer op dit artikel