nieuws

Sportieve knijpverpakking

algemeen

Sportieve knijpverpakking

Maxim, leverancier van professionele sportvoeding, heeft haar High Energy Drink, die voorheen in een kartonnen pakje verpakt zat, in een nieuw jasje gestoken.

Maxim, leverancier van professionele sportvoeding, heeft haar High Energy Drink, die voorheen in een kartonnen pakje verpakt zat, in een nieuw jasje gestoken. De kant en klare Energy Drink zit nu namelijk in een handige en sportieve knijpverpakking.
 
De High Energy Drink van Maxim is een product dat boordevol koolhydraten zit, waardoor het zorgt voor instant energie. Koolhydraten zijn namelijk de belangrijkste energiebron bij duursport. Helaas is de koolhydraatvoorraad in de spieren (ook wel glycogeen genoemd) beperkt. Een tekort in je glycogeenvoorraad kan je prestatie met 50% doen dalen.
 
De nieuwe knijpverpakking heeft een sportief karakter en is erg gemakkelijk in gebruik. Het zakje is van flexibel materiaal en is qua vorm vrij plat. Hierdoor kan deze gemakkelijk in de sportkleding worden meegenomen. Het dopje op deze verpakking zorgt ervoor dat de verpakking ook nog hersluitbaar is. Verkrijgbaar in de smaken Peach en Lemon.
 
Informatie
Ga voor een overzicht van alle Maxim artikelen en bijbehorende informatie naar www.cyclon.nl of www.maxim.nl.
Bij ieder product staat vermeld hoe en wanneer je dit het beste kunt gebruiken. Consumentenadviesprijs in de winkel is € 2,50 per verpakking met een inhoud van 160 ml.
High Energy Drink Peach – artikelnummer 216467
High Energy Drink Lemon – artikelnummer 216466

Reageer op dit artikel