nieuws

Rosso Bianco Parts distributeur van Token en Atik

algemeen

Rosso Bianco Parts distributeur van Token en Atik

LIESHOUT – Het jonge bedrijf Rosso Bianco Parts is exclusief distributeur geworden van Token en Atik onderdelen, wielen, fietsen, kleding en accessoires. Verder heeft het bedrijf het importeurschap van Unlimited Power voeding en drank en Cinelli fietsen, kleding en onderdelen.

LIESHOUT – Het jonge bedrijf Rosso Bianco Parts is exclusief distributeur geworden van Token en Atik onderdelen, wielen, fietsen, kleding en accessoires. Verder heeft het bedrijf het importeurschap van Unlimited Power voeding en drank en Cinelli fietsen, kleding en onderdelen.

Rosso Bianco Parts is begin dit jaar opgericht door Willem Schwaner en Koen Schrama, beide jonge ondernemers. Het bedrijf is een voortvloeisel uit Schwaner Cycle Parts, dat uit zijn voegen dreigde te barsten door drukte. Willem Schwaner vond in Koen Schrama een collega/vriend  die hem prima aanvulde en daarmee was de nieuwe B.V. Rosso Bianco Parts ontstaan.

Rosso Bianco Parts heeft de beschikking over een mooie bedrijfslocatie met een ruim magazijn voor voorraad en enkele kantoren. Op afspraak bent u welkom voor bezichtiging, informatie of afhalen van producten.

Reageer op dit artikel