nieuws

Prestigieuze Red Dot Design Award voor Yepp Maxi

algemeen

Prestigieuze Red Dot Design Award voor Yepp Maxi

ESSEN – GMG heeft de Yepp Maxi fietszitjes ontworpen en dit jaar op de markt gebracht. De Yepp Maxi is niet zomaar een fietsstoeltje, want amper was het uit de ontwerperskoker gerold toen het al meteen winnaar van de Fiets Innovatie Award 2009. En ook van de prestigieuze Red Dot Award.

ESSEN – GMG heeft de Yepp Maxi fietszitjes ontworpen en dit jaar op de markt gebracht. De Yepp Maxi is niet zomaar een fietsstoeltje, want amper was het uit de ontwerperskoker gerold toen het al meteen winnaar werd van de Fiets Innovatie Award 2009. En ook van de prestigieuze Red Dot Award.

De Red Dot Award is een internationaal gewaardeerde grote designprijs die elk jaar wordt toegekend in vele categorieën. Met meer dan 5.000 inzendingen in de categorieën Productontwerp, Communicatieontwerp en Ontwerpconcept is de Red Dot Award de meest toonaangevende en grootste designwedstrijd ter wereld. Sinds 1955 kiest een deskundige jury van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen jaarlijks de meest uitmuntende ontwerpen. De bekroonde producten worden bovendien vereerd met een tentoonstelling in het red dot design museum in Essen.

De Red Dot Award zal worden uitgereikt tijdens een feestelijk gala in Essen op 29 juni 2009.

Reageer op dit artikel