nieuws

Bellissima

algemeen

Bellissima

FastRider heeft een shopper ontwikkeld, waarin werkelijk alle boodschappen mee te nemen zijn. Deze tas biedt eindelijk de oplossing voor het veilig vervoeren van een bos bloemen op de fiets.

FastRider heeft een shopper ontwikkeld, waarin werkelijk alle boodschappen mee te nemen zijn. Deze tas biedt eindelijk de oplossing voor het veilig vervoeren van een bos bloemen op de fiets.

De nieuwe Bellissima Shopper heeft veel ritsvakken en een speciale band aan de bovenzijde om gemakkelijk een bos bloemen of bijvoorbeeld prei mee te nemen. Met een inhoud van 16 liter is de Bellissima Shopper zeer geschikt voor de dagelijkse boodschappen. De haken voor bevestiging op de fiets zijn te verbergen achter een klepje met klittenband.

De Bellissima Shopper van Fastrider is uitgevoerd in de uni kleuren zwart en blauw en tevens in grijs (Linea Antra) en blauw met print (Linea Curva). Deze mooie ‘must have’ tas is gemaakt van waterafstotende, polyester geweven stof. Adviesverkoopprijs: 36,95 euro.

Meer nieuws over Hesling Products/Fastrider

Reageer op dit artikel