nieuws

Tweewieler Studiereis 2009 gaat definitief door!

algemeen

Tweewieler Studiereis 2009 gaat definitief door!

DOETINCHEM – De Tweewieler Studiereis 2009 gaat definitief door. Afgelopen week meldde de 25e deelnemer zich aan en daarmee is de ondergrens bereikt. Dat wil niet zeggen dat de inschrijving gesloten is, want er zijn nog enkele plaatsen vrij.

DOETINCHEM – De Tweewieler Studiereis 2009 gaat definitief door. Afgelopen week meldde de 25e deelnemer zich aan en daarmee is de ondergrens bereikt. Dat wil niet zeggen dat de inschrijving gesloten is, want er zijn nog enkele plaatsen vrij.

"We gaan tot een maximum van 35 deelnemers. Dat is geen streven op zich, maar de groep moet zeker niet groter worden," zegt hoofdredacteur Arnauld Hackmann. "Vorig jaar zijn we op met 35 man op pad geweest en dat was groot genoeg."

De Tweewieler Studiereis 2009 vindt plaats van 15 t/m 23 november en gaat, evenals vorig jaar, naar Taiwan. Een week lang worden in Taiwan diverse fabrikanten en bedrijven bezocht en krijgen de deelnemers vanzelfsprekend ook uitvoerig de kans om Taiwan iets beter te leren kennen.

"Het is een perfecte combinatie van kennis vergaren, netwerken en sfeer proeven," zegt Hackmann. "De reacties vorig jaar waren unaniem enthousiast en ik ben er daarom van overtuigd dat ook deze reis wederom een onvergetelijke happening gaat worden."

Overweegt u deel te nemen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want er zijn nog slechts tien plaatsen geschikbaar en die kunnen wel eens vlot weg zijn.

Raadpleeg voor alle relevante informatie het Dossier Tweewieler Studiereis 2009. Daar staat ook een tip hoe de kosten van deze reis (€ 2195,-) fiscaal aftrekbaar kunnen zijn.
Via dit Dossier kunt u zien hoeveel plaatsen nog beschikbaar en hoe u zich kan aanmelden.

Reageer op dit artikel