nieuws

Super Bike Eindhoven winnaar Montego BMW-actie

algemeen

Super Bike Eindhoven winnaar Montego BMW-actie

BEVERWIJK – Op vrijdag 17 april 2009 vond onder begeleiding van een notaris de officiële trekking van de Montego BMW-actie plaats. Uit een bestand van 1.000 deelnemers werd de uiteindelijke winnaar getrokken. De respons van de dealers was boven verwachting en heeft de actie tot een groot succes gemaakt.

BEVERWIJK – Op vrijdag 17 april 2009 vond onder begeleiding van een notaris de officiële trekking van de Montego BMW-actie plaats. Uit een bestand van 1.000 deelnemers werd de uiteindelijke winnaar getrokken. De respons van de dealers was boven verwachting en heeft de actie tot een groot succes gemaakt. 

De heer T. Jansen, eigenaar van Super Bike Eindhoven is de gelukkige winnaar geworden van deze prachtige BMW 1 Serie Cabrio. Op 20 april om 14.00 uur vond de uitreiking plaats voor zijn winkel in het centrum van Eindhoven.

Boegbeeld Leontien
Voor Ted Jansen kwam het winnende moment als een complete verrassing. Onder begeleiding van Leontien Zijlaard-van Moorsel, het boegbeeld van Montego en onder toeziend oog van pers zorgde dit voor een zeer bijzondere ervaring. De dag werd onder het genot van een hapje en een drankje feestelijk afgesloten.

Reageer op dit artikel