nieuws

Patent op King standaard Ursus

algemeen

Patent op King standaard Ursus

UTRECHT – Ursus S.p.a. uit Italië bracht in 2004 de King standaard met veel succes op de markt. Zoals bij alles wat goed is, worden er kopieën van de King gemaakt in het verre oosten. Ursus wil verdelers er op wijzen dat er geen kopieën van de King op (elektrische) fietsen mogen zitten. Als dit wel het geval is, zal Ursus daar tegen optreden.

UTRECHT – Ursus S.p.a. uit Italië bracht in 2004 de King standaard met veel succes op de markt. Zoals bij alles wat goed is, worden er kopieën van de King gemaakt in het verre oosten. Ursus wil verdelers er op wijzen dat er geen kopieën van de King op (elektrische) fietsen mogen zitten. Als dit wel het geval is, zal Ursus daar tegen optreden.

Op de IFMA show in Keulen is er hard opgetreden door de Duitse Douane tegen een Taiwanese producent, die op zijn stand een imitatie had van de King. Het succes van deze solide standaard zit hem in de hoek, verstelbaarheid en anticorrosie behandelingen van het aluminium.  Dit alles maakt de King tot een hoogwaardig product. Ursus heeft zijn standaard gepatenteerd op vorm en functie.

Verduin Agency wil de verdelers in Nederland er op te wijze dat er geen kopieën van de King op (elektrische) fietsen mogen zitten. “Degene die de goederen importeert naar Europa, maakt inbreuk op het patent, en zal daar voor verantwoordelijk worden gehouden”, aldus Edwin Verduin van Verduin Agency in Utrecht.

Voor vragen of meer informatie hierover kunt u contact opnemen met
Verduin Agency BV, tel. (030) 296 75 08 e-mail: info@verduin-agency.nl

Reageer op dit artikel