nieuws

Opgelet! Oplichter actief in tweewielerwinkels

algemeen

Opgelet! Oplichter actief in tweewielerwinkels

VALKENSWAARD – Er is in Brabant (omgeving Eindhoven) een oplichter actief die probeert om met wisselende smoesjes geld van o.a. rijwielzaken los te krijgen. Hij zegt te handelen in naam van Handelsonderneming Louis Verwimp.

VALKENSWAARD – Er is in Brabant (omgeving Eindhoven) een oplichter actief die probeert om met wisselende smoesjes geld van o.a. rijwielzaken los te krijgen. Hij zegt te handelen in naam van Handelsonderneming Louis Verwimp.

Ter waarschuwing heeft Louis Verwimp een e-mail rondgestuurd. "Dit gebeurt eerst telefonisch, en na goedkeuring volgt daarna een bezoek. Reeds bij twee rijwielzaken is er de afgelopen dagen een poging gedaan, waarvan één succesvol was," aldus Louis Verwimp.

Verwimp distantieert zich sterk van deze praktijken. "Uiteraard hebben wij hier niets mee te maken en we kunnen ondernemers alleen maar adviseren hier niet op in te gaan."

Ondernemers die onverhoopt toch door de oplichter misleid worden, worden geadviseerd contact op te nemen met H.O. Louis Verwimp (040-2041515) en de politie.

Reageer op dit artikel