nieuws

Nieuwe distributie Isaac Bicycles

algemeen

Nieuwe distributie Isaac Bicycles

BRAUNSCHWEIG (Dsl.)/HEERLEN – Eind maart vond de vrijwillige liquidatie van Isaac International plaats. Dit bedrijf, gevestigd in Duitsland, verzorgde de distributie van Isaac aan de verschillende Isaac importeurs. Benelux importeur Peza Trading meldt dat het faillissement geen gevolgen heeft voor de leveringen en garantieafhandelingen.

BRAUNSCHWEIG (Dsl.)/HEERLEN – Eind maart vond de vrijwillige liquidatie van Isaac International plaats. Dit bedrijf, gevestigd in Duitsland, verzorgde de distributie van Isaac aan de verschillende Isaac importeurs. Benelux importeur Peza Trading meldt dat het faillissement geen gevolgen heeft voor de leveringen en garantieafhandelingen.

Reden hiervoor is dat de merkeigenaar, Umfassend Corp.Ltd, per direct een nieuw Internationaal distributiebedrijf, C4C, bereid heeft gevonden de activiteiten over te nemen. C4C voorziet momenteel alle Isaac importeurs van technische ondersteuning en leveringen.

C4C
C4C is gevestigd in Duitsland en heeft een ruime ervaring in de distributie van high end carbon fietsen. De fabriek heeft op deze manier zorggedragen voor de voortzetting van leveringen, garantie en service totdat er een nieuwe distributie partij gevormd is.

Peza Trading blijft onder de huidige omstandigheden importeur voor de Benelux en is aanspreekpunt voor Isaac dealers in de Benelux.

Reageer op dit artikel