nieuws

Merida op TV bij RTL TransportWereld

algemeen

Merida op TV bij RTL TransportWereld

HILVERSUM – Het populaire tv programma RTL TransportWereld zal op zondag 26 april onder andere. in het teken staan van de distributie van fietsen in Nederland. Hierbij zal aandacht geschonken worden aan de bijzondere manier waarop Merida Benelux haar fietsdistributie in de Benelux verzorgt.

HILVERSUM – Het populaire tv programma RTL TransportWereld zal op zondag 26 april onder andere. in het teken staan van de distributie van fietsen in Nederland. Hierbij zal aandacht geschonken worden aan de bijzondere manier waarop Merida Benelux haar fietsdistributie in de Benelux verzorgt. 

“Nu het seizoen zo sterk begonnen is, is dit een mooi moment om de consument te laten zien wat er allemaal bij komt kijken om fietsen op een goede, snelle en veilige manier bij de dealer te krijgen. Nederland is een echt fietsland. Jaarlijks worden er in ons land meer dan één miljoen fietsen verkocht. Een groot deel wordt in het buitenland geproduceerd en dat vergt een bijzondere logistieke organisatie”, aldus directeur Peter Koperdraad van Merida die zijn medewerking aan dit programma graag verleende.

Uitzending:
Zondag 26 april 18.30 uur, RTL7
Zaterdag 2 mei 17.30 uur, RTL7

Reageer op dit artikel