nieuws

Gastcolumnisten geven hun mening op Tweewieler.nl

algemeen

Gastcolumnisten geven hun mening op Tweewieler.nl

DOETINCHEM – Met ingang van deze week wordt een start gemaakt met de
publicatie van gastcolumns op Tweewieler.nl Vijf verschillende
columnisten zullen bij toerbeurt en vanuit verschillende invalshoeken
hun kijk op de tweewielerbranche ventileren.

DOETINCHEM – Met ingang van deze week wordt een start gemaakt met de publicatie van gastcolumns op Tweewieler.nl Vijf verschillende columnisten zullen bij toerbeurt en vanuit verschillende invalshoeken hun kijk op de tweewielerbranche ventileren. Net als bij de weblog van Ron Haker kunnen lezers daarop reageren.

De gastcolumnisten die hun medewerking toegezegd hebben zijn: Vilan van de Loo (vrouwelijke consument), Niels Hansen (jonge ondernemer), Mark van der Starren (etaleur), Jack Oortwijn (hoofdredacteur Bike Europe) en Bastiaan Hagenouw (jonge ondernemer). Het is niet ondenkbaar dat dezelijst in de toekomst verder uitgebreid wordt.

"Voor ons is Tweewieler een platform van meningen, zowel in het magazine als op de website. Daarom spelen we al langer met de gedachte om naast de weblog van Ron Haker een reeks gastcolumnisten aan het woord te laten. Ik hoop op een gevarieerde reeks inzendingen, die tot nadenkenstemt en reacties uitlokt," zegt hoofdredacteur Arnauld Hackmann.

"Het staat de columnisten vrij weer terug te reageren op de ingezonden reacties, maar dat is geen must. Sommigen hebben aangegeven dat graag te willen doen, anderen juist niet."

De eerste columnist die de spits af bijt is Vilan van de Loo. Zij is een free lance journaliste, die zich graag de rol van vrouwelijke consument aanmeet en zodoende de vakhandel een spiegel van deze interessante doelgroep wil voorhouden.

Reageer op dit artikel